Over Ons

Waterprooffilms is ontstaan door de bundeling van krachten van een groep professionals die al ruim 20 jaar werkzaam zijn in de televisie- en documentairewereld.
Met deze basis als uitgangspunt is Waterprooffilms in 2005 opgericht om ook het bedrijfsleven te voorzien van audiovisuele producties.
Producties die met veel zorg en aandacht voor zowel beeld als inhoud worden gemaakt.

U wilt graag uw bedrijf extra onder de aandacht brengen. U heeft een nieuw product ontwikkeld en u wilt dit graag met de wereld delen. U wilt een presentatie houden maar uw wereldwijde klantenkring moeten hier live aan deel kunnen nemen. Dit zijn zomaar een aantal zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Inmiddels houden wij ons dagelijks bezig met het realiseren van de meest uiteenlopende wensen op gebied van film en video.

Van een eenvoudige bedrijfspresentatie tot een corporate film met internationale allure en van product presentaties tot commercials of zelfs voor meer cameraregistraties zijn wij voor u de juiste partner. Met ons team van ervaren professionals zetten wij ons dagelijks in om al deze wensen te vertalen naar beeld en inhoud.

Een aantal bedrijven waar wij werkzaam voor zijn: